Sömnig tjej ..

Här får ni en collage.. Med bilder från dem senaste dagarna typ!!


GOD NATT


Outfit!


Fotografering!

Hej!
Imorgon blir det ännu mer fotografering! jag ska fotograferas med konfan!! Jag har haft panik hela dagen om hur jag ska ha mitt hår...PLATT eller LOCKIGT ...det blev platt☻.Kanske kommer hinna ändra  mig igen!
 



Detta blir nog det sista inlägget för idag, så jag passar på att säga God Natt! ☻

Skolfoto idag!

Hallå hallå!! Idag var det Skolfoto! Vill ni veta vad dagens problem var?? Ja såklar ni vill... Okej dagens problem var om jag skulle le med tänderna eller inte tänderna! Haha så när vi skulle ta fotot så gjorde jag varannan gång med tänderna och varannan gång utan! Haha så vi får väl se vilket det blir... Här kommer en smyg bild


Be yourself!

Var dig själv!


ELIDA!

Hej!
 
Man kan väl säga att det var ett tag sen jag skrev!! men det har varit mycket.. sommarlov,spanien,slappat,campat mm.
Men igår kom jag hem från konfirmations lägret på ELIDA båten! Några av er som läser detta kanske kommer ihåg att jag inte var så glad över att åka på läger men nu när jag kom hem så kände jag bara att det faktiskt har varit fantastiskt kul! Jag träffade många underbara människor,och några mindre underbara hahah nej jag skojar bara. Men jag vill bara säga tack till alla som gjorde det så kul endå! MATEN var god också(och det är ju ett stort +) Det känns konstigt att detta var det sista läget och att jag kanske inte någonsin mer kommer träffa vissa människor mer. Jag kanske inte tror på samma sak som alla andra på lägret men jag tycker endå det är intressant att få veta om andras liv och vad de tror på.
 
Min konfirmations tid är snart över och jag trodde alldrig jag ens skulle tänka denna tanke men ja kommer faktiskt sakna det!! Jag kommer förmodligen inte bli fadder eftersom jag gör så mycket annat på fritiden men jag tycker absolut att dem ska skaffa KU i snöstorp. Så man kan få känna den gemenskapen så jag faktiskt har känt under min tid som konfirmand.
 
Jag hade inte med min kamera på elida:(

 




Dem fina bilderna är tagna av Moa siim(http://moasiim.webblogg.se/