NI bara måste se den♥♥♥

Hej!

Just nu har jag sett en av dom bästa filmerna i världen!! Den heter soul surfer och är basserad på en sann historia och är värkligen helt otrolig! ÄLskar filmen! Jag satt faktiskt och grätt flera gånger för den var så sorlig NI ÅSTE SE den värkligen ett bra tips!

En tonårig Surfer Girl kallar mod att gå tillbaka till havet efter att ha förlorat en arm i en haj attack.






Hon till vänster är den tjejen som det hände på riktigt med!♥ Otrolig film.

Jeremy Sumpter var också med i filmen! Om ni inte vet vem det är så spelade han peterpan i peter pan filmen 2003 Och han är fett sööt♥


Vandring
















































skola + foto

Hej!

Vi var på vandringsdag idag! Och vi skulle gå till söndrum men det blev galberget(stav) och jag hade med mig bagett,rissifrutti,äpple och festis MUMS♥

Vandring= inte kul!!!
 
FOTA med kompisarna= Kul!!

Har varit ute med Daisy och det var mysigt för det började små regna!♥
Några gubbar e hos oss nu bara för att vi ska göra om köket!

Lägger upp några bilder som jag tog igår och sen gör jag ett nytt inlägg för dom bilderna vi tog igår!  

BARA så ni vet har jag damp nu för när jag skrev detta inlägg fick jag skriva om igen precis när jag var klar! så pallar inte .....

















hej då!


SKOLAN IDAH!

Hej!''

Nu har jag och pappa varit på city gross och handlat till imon! När vi kom ut från city gross så össsssrgnade det! och det gick inte att öppna min dörr:s så jag blev lite blött hehe.. Men nu tänkte jag ladda upp bilder ifrån skolan idag!!!






























och där kom en helt random kille!!






Titta och njut av alla min fina bilder och min fina kompisar!

Spanska!

Hej!

nu är jag hemma från skolan och har precis gjort spanska läxan Glossor+ text!! Nu ska jag typ kolla på Ghostwhispper (stav) och sen  kanske jag tänkte lägga upp bilder från idag och göra en video tex, smink,hår osv..?? vad tycker ni?(jag lovar inget) meen iallfall vad ska jag skriva om????


PEACE!




regn!

Hej!!

Nu har mamma precis hjälpt mig att slå in min mattebok!!♥ Tackar Mamma!  Och jag har precis gjort färdigt so-läxan jag kan säga att det låter lite rolligt det jag har skrivit..

Idag har jag varit på maxi med mamma och sen hemmma och stekt pannkakor till kvällsmat. Sen efter det så cyklade jag och daisy till IP och hämtade felix o ellen och just då bara för att jag skulle göra det så började det össsssrengan YIPPI ....:( det är bara roligt om det ösrengnar näe man e inne heheh... NU ska jag kolla på robinson så ses imon PEACE!!

HAHAHA älskar bilden!!

!!

bloggen är fett konstig nu bara för jag ändrar tema och såny hit och dit...

??

pallar inte denna tråkiga design så bytar eller??? avd tycker ni???


Hate life!:(

Hej! ¨¨

Idag har jag bara städat hela dagen...Jag vet det låter ass tråkigt men tycker faktiskt det är kul att mublera och inreda!!♥  JAg städade hela mitt rum och storarummet och dom 2 toaletterna!!!  Och nu vet jag inte vad jag ska göra men vi får väl se..(:  Här kommer några bilder på mitt rum..synd att jag inte har före  bild för det hade varit rätt kul hehe.


Gjorde en FOTO hörna och den är inte liten!!..









sovhörnan!



Väskor o skor hörna!!

VAD tycks???♥

SKOLA IMON PALLAR INTE HATE LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRUE FRIENDS.... is her to the end♥♥♥♥♥♥

Skulle ringa Sofia och malin idag♥ eftersom dom kommit hem från turkiet  men gick inte  så bra för vår telefon funkar tydiligen inte...:( så får testa imon














phaahaha lite bilder på oss frpn midsommar peace love faith♥♥♥♥

Vad jag har gjort när jag inte blogga!:O

Hej! nu har jag skrivit om det för tredje gången!! pallar värkligen inte... jag bara loggades ut när jag precis skrivt klart...!! Okej idag har jag typ inte gjort ngt men just nu är jag ganska trött och vill se någon bra film!! TIPS??? I onsdags var jag emina ,lailla och moa i stan och kollade på det därra modejackten! Bara så ni vet så var jag inte med. Jag kanske hade varit det om jag hade kunnat åka hem först och byta om och sånt men hann inte för det började strax efter vi hade slutat:( memen det kommer mer chansen hahah!! Och i torsdags tror jag det var så gick jag, laila och moa ut med våra hundar tillsammans och det gick förvånnadsvärt bra!DAISY♥ skällde inte nån gång. AA det var typ allt det jag kommer igåg frpn veckan och orkar skriva om hehe. Men det blev i allafall nåt!? VILL HA NYA KLÄDER HAHAHA ville bara säga det..

ser fett konstig ut haha








ÄNTLIGEN funkar det !! :::::::::::::...........PUST::::::...............

cp skit

JAG PALLAR INTE!!!!!! JAG SKREV ETT INLÄGG OCH DET RADERADES INNAN JAG HAN SPARA..............!!!!!!!!!!!!!!1cpcpcpcpcpcp DAMP

harry potter

Hej! Just nu så Ska jag läsa harry potter! Och efter det kanske försöcka somna....idag var första dan i skolan och det var väl okej antar jag.! Aja ses..eller hörs imon typ

Kan ni hjälpa mig?

Hej!

skulle villa ha lite hjälp av er...! Jag ska beställa e tröja imorgon från junkyard.se men VILKEN färg?! ? så frågar er.
 


1.
T-Shirt "STV" - White


2


.T-Shirt "STV" - Black


3.
T-Shirt "STV Sour" - Grey Melange


VILKEN tycker ni?? Komentera gärna♥ skulle vara till stor hjälp...



Hej!

Hej!

Nu är jag fixad och klar..för att åka och slänga skräpp på soptippen.... Japp det är vad jag ska göra nu hehe!Sen vet jag faktiskt inte men bloggar senare ses.!   KORT INLÄGG eller vad??

Bild Brist HÖHÖ..