HELGEN!!

Hejasan!!

NU sitter jag hos min farmor och spelar data(FB) Och snart börkar idol!! NI kanske undrar vf jag är hos min farmor o farfar nu och det är ba för att mina föreldrar e i helsingborg och min brosa har fest där hemma så jag vill inte vara där...;)

HAR fett tråkigt..TRODDE att det skulle bli rolig helg HAHAH nej men det kunde varit roligare:)


HEjsan

THja!


Imorgon blir det so redovisning!! PIirrit ...Men idag har jag faktiskt varit väldigt duktig! Jag gick upp halv 10 för att hinna till Gudstjänsten i snörstorp kyrka som började 11.00- och som moa sa var slut 11.50 men nej nej..Det var det inte utan det var slut 12.16 ;D YEY ass kul..memen.
Sedan när jag kom hem så sa pappa att vi skulle städa hela huset så det var bara att hänga på..(visar sig alltid att man får en liten belöning :)♥) Så när vi hade städat typ 2och 1halv timme så åkte vi till Mac Donals(stav). När vi kom hem sedan så var det bara att sätta igån igen...Även fast det var jobbigt så blev det VÄLDIGT fint..Speciellt för Daisy eftersom jag gjorde en liten mys hörna till henne i mitt rum.! Kommer bilder imon eftersom jag inte orkar lägga in nu.

Imon så vill jag till stan eftersom jag måste köpa en present till min mamma! Som fyller år på fredag ☻♥ Någon frivllig som vill följa med till stan imon??? (:

PÅ fredag har jag NO prov !!! HATAR NO HATAR PROV


Bilder från midsommar♥








SAKNAR dig syrran!♥♥ Jag ser ut som en jätte pa
hahaha



ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥

Tävling♥

Hejsan!

 Jag är med i en tävling !! http://malinoliviaa.blogg.se/index.html Ni kan oxxå vara med!☻





Okej Idag har jag inte gkort mycket. JAg har bara fixat mig och ärtit,spelat musik och struntat i att öva på proven jag har..Men nu så har jag fett tråkigt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilket jag har bevis på..Jag tog typ 50 egobilder med webbkameran.








Bilder.

Hej!

NU har jag ändrat headern lite !! som ni se...
Nu blir det snart idol sen lite film mys...:D  med familjen♥♥

Här kommer lite fina bilder♥










♥♥♥












Älskar sånna här bilder med text o så♥♥♥

VILL ha sånt hår!!!!NU





HUMÖR

Hej!

Nu fick jag skriva om hela jävla sikiten bara för att nåt hände!!!!!!!!!!!


Okej.....
Idag så var det skola (nehe ) och det var tråkigt som vandligt. Allt går så jävla segt iskolan och jag pallar inte det. Det är som att mitt liv går ut på att:
1. Gå upp tidigt för att inte komma försent till skolan.
2. vara i skolan typ mer än halva dagen.
3. Sedan lära oss allt som går att lära sig. För att sedan ha prov på allt samtidigt typ.
4. Sedan känna press hela fkg tiden bara för dom säger det "har blivit mkt svårare".
5.Läxor varje dag, öva till prov.
6.Hem och sedan akrivitet till sent på kvällen,så man inte hinner göra läxan heller så känner man skuld att man inte har gjort den. Jag har lixom bara en ledig dag i veckan och det är fredag !!
7.Sedan helg i TVÅ dagar! seriöst två dagar ????????? BARA !
8. sedan börjar allt om igen....
Tror dom att bi ska orka det??

Aja nu har ni fått lite av mina åsikter men nu vill jag ha era !

Jag har hittat två snygga och biliga t-shirts i ett märke jag gillar så undrar vilken ni tycker??

1.
Jakato Off White


2.

Jakato Marine Blue

3.

Jakato Black


4.
Jakato Off Mint



5.
Jakato White



???????????????????? svara gärna ..





DATA-salen

Tjenare!!
Nu sitter jag i datasalen och har precis skrivit klart mitt so-arbete!! YEY☻  Non börjar 13.30 och sen blir det hem och vila och sedan DANS 19.30-20.30...♥ BTW. sitter här med MOA,LAILA och EMELIE...Skriver mer senare....



Har inga bilder här så ...får bli en gammal bild!!!!!

hej igen.....WTF

Älskar håret älskar stilen ☻♥



Bjuder på en bild med mig på!!!!

hej ville bara säga.....


random.


André zuinga och paulo roberto! jag tycker dom liknar varandra på nåt sätt (kanske ite på doma bilderna men annars):D 
  





RANDOM inlägg!!!!!!!!!!!!!!!!!men det är ett inägg!




Hejsan LAILA! haha ♥♥

OKEJ DÅ! hehe jag får väl blogga nu då eftersom två i min klass tjatar håll i huvudet på mig!!! Speciellt Laila (känn dig träffad)...nej men vet inte vad jag ska skriva om igentligen men aa.Har som sagt haft mycket löxor och sånt skit den senaste veckan..Hoppas vi får en liten paus från allt det nästa vecka.....♥. Idag hade vi MATTEPROV och som ni alla kanske inte vet är att jag hatar matte!!!! Det gick så där kan man väl säga men jag får hoppas på att det går bra iallfall. Snart blir det idol och sen vet jag inte... Imon har vi engelska och spanska glossor............:( men känner faktiskt att jag kan dom!!! Juste i fredags så hade min farmor och farfar Guldbröllop så vissa av  barnbarnen var där och åt pizza hyrde film och klädde ut sig (vilket ni kommer få bild bevis på snart...Det var ass kul och jag hoppas det händer något liknande snart!!!!!! Vi hade en liten show sedan på kvällen jag, felix,malin och sofia ♥ vi härmade idol juryn(stav)

Ska typ snart till stan också för jag måste köpa present till min mamma som fyller år den 30 september♥♥ Hmm vad ska jag köpa???

Imon har jag dans också♥♥ Juste har en fråga har en liten fråga !!! ☻ jag ska ta med en t-shirt och trycka på den! då är frågan tycker ni att det ska stå I ♥ johnny depp eller I♥Dance ???


nehe vad ska man mer skriva???? komentera gärna vad ni tycker jag ska skriva om!!



♥♥ Sofia och jag!♥♥


Jag,farmor,farfar och marcus och ellen!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH♥♥

egobilder!




hej....:)

Hej!
Vet att jag inte har skrivit men det kan bero?(stav) på att jag har asss mkt läxor , prov,innlämningar......Och nu Konffa oxå:( Men ska försöka blogga så mkt jag kan !!! NU vet ni iallafall vf jag inte har bloggat!!

Friday




tänkte faktiskt lägga upp ett inlägg till om det är ok hehe!?  nej men ni vet hon tjejen Rebecca black.  Jag läste om henne på en blogg jag typ följer och hon skrev att hon typ hatade henne och att hon inte kunde sjunga osv. Men jag som hörde hela låten för första gången idag tyckte faktiskt det var bra och asså jag tycker inte hon har dålig röst utan den är speciell och rolig man känner igen den helt enkelt... Tummen upp!! Lägger ut videon ! Skriv vad ni tycker

Fotade lite nyss!

Tog lite bilder med daisy nyss♥♥♥ÄLSKAR HENNNE över hela mitt ♥!




































Someday we gonna dance with those lions ....

Här är låten jag älskar!!

Never back down!

Hej!

Idag så har jag inskrivning på konfermationen kl 19.00 och ja det är ju jätte kul.....eller inte! Men men det blir någ roligt hehe:)

- Idag har jag varit i skolan (nehe ) och det var ganska segt... men ja vad förvänas lixom (att det ska va kul ....NEJ) ´Jag älskar ju att kolla på filmer (om dom är bra förstås) så tänkte ge ett tips! Filmen heter Never back down . 

Om Never Back Down:

Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.

Tycker den är jätte bra gillar sånna här filmer (action haha )!! och han som spelar i huvudrollen är ju jävligt snygg hehe och låten i filmen är bara Awesome.

 

Visar låten i ett eget inlägg!