Snart nytt år! .....2012 :O



'

Allt går för fort....KAN INTE tiden bara stanna¨? ♥

Hej!

Mobilinlägg nu då! Jag sitter utanför k-ruta i bilen med Daisy. Och pappa mamma Felix o Ellen är där inne i affären:) och det har börjat ös regna!!!!

Och som ni kanske vet så ville jag till väla idag men mamma ville inte :( så kan ingen typ ta tåget med mig nu på lovet hehe snälla :) nu vet jag inte vad jag ska göra så hej då ! :)


Hejsan:)

Hallå hallå!
Idag runt 9 tiden på morgonen så gick jag upp och åt frukost och började städa mitt rum. Och jag fick en klädstälning i julklapp som jag byggde ihop:) kommer bild... Men jag hann inte städa färdigt för Sofia i Malin kom och hämtade mig och så åkte vi in till Stan på rean. Fanns inte ett skit asså jag fattar inte Vf det inte finns något roligt att köpa men som tur e så ska jag försöka tvinga mamma att åka till väla på torsdag!hehe men iallafall så när jag kom hem så fortsatte jag med städningen! :)


AS bra låt!!!


Julklappar?

Hej!!
Ni kanske undrar vad jag fick i julklapp? Okej.. Jag fick en iPhone <3 ,kamera stativ,smink,lampa,pengar,skal till iPhone. As glad!! Tack så mycket alla som gjorde julafton bäst:).

Idag var jag på rean på eurostop det fanns inte ett skit! El jo det fanns faktiskt bara skit! Jag Sofia o Malin kanske ska in till stan imon ;). Nu ska jag sätta på iphone skyddet! Ha det bra!!


Coolt!!!

Fett coolt!! Jag har laddat ner blogg.se appen! Så nu kan jag blogga vart jag än är:) och ladda upp bilder! Yes!!!:)


Dan före Dopparedan?:)♥!

Hej!!

Just nu sitter jag och lyssnar på jullåtar!:) Och mamma och Ellen är ute och handlar grejer till julgodiset som vi ska baka idag:) Kommer bli mycket kul...Visar bilder senare...♥ Vi ska göra godis men även peppaekaks cheasecake(spännande)♥ Och så ska jag och ellen göra mandel tomtar, som vi ska sätta på pepparkaks cheasecakeen..    Jag och mamma ska åka ditt eurostop sen också för jag behöver köpa vita leggins och en vit tröja som jag ska ha imon:) Eftersom det är JULAFTON imon:)   jaha vad ska jag mer skriva ????? HHm...Om jag inte hinner/vill blogga imon så önskar jag er alla en GOD JUL!!♥♥♥





Merry Christmas!




Dans,love,hope,peace♥ familjen♥

Hej!


Okej nu har jag fått en komentar om att jag ska blogga oftare!! Så jag ska försöka för det är inte så lätt eftersom jag inte är nån datornörd!

Okej så vad ska jag skriva om?? hehe (Har ingen fantasi)

JULAFTON om 2 dagar ...men eftersom hela torsdagen snart har gått så kan vi säga en och halv dag kvar☻

Idag hade vi skolavslutning och det var ganska segt hehe (onödigt) vi var ba i kyrkan sen var vi med klassen en halvtimme typ och så fick vi betygen!!! YEY AS NÖJD!!!!!!!!!!!! 5E, 5D , 1C, 1B !!! Fick B i musik!! C i bild!! ♥♥

Sen när jag kom hem från skolan så åkte jag, mamma och felix till IKEA och jag fick en julklapp!!
Sen gick vi in på väla men vi hann inte vara där länge så jag och mamma ska åka dit på mellandags rean!(AS ROLIGA ÄFFÄRER DÄR!!!)   Efter det skulle vi till Netonet och köpa julklapp till ellen. Men vi fick åka och leta efter det eftersom dom inte satt ut en jävla skylt. NU  vet jag ej vad jag ska göra men..... ska som sagt försöka blogga mera!:)






Var ute och fotade med Daisy och Ellen igår !!!:)


Frisyr::


JAG FRÅGAR ER??? ☻

GILLAR NI MIN BLOGG??

BORDE JAG SLUTA BLOGGA?

ÄR MIN BLOGG ROLIG ATT LÄSA?

HUR KAN JAG FÖRBÄTTRA MIN BLOGG?


21/12 2011 ☻

Hej!!

Idag har jag varit i massa affärer med mamma! :) Vi slutade 11.00 idag såå FEET SOFT☻  NU har jag precis ätit och är proppmätt!!!!!!!!

Imon är det skolavslutning !!!YEY Lördag är det julafton♥ Imon ska jag typ ha vandliga kläder, platta håret och fint smink typ!!! Orkar inte klä på mig Värsta " fin" kläderna :)

Nu tänkte jag visa min önske lista heehe detta är bara lite....:)


HALLÅ?? LEVER NI???



För HELVETE!! jAG STÄLLDE EN FRÅGA!! HEHE MEN SERIÖST KOMENTERA ♥

JUL♥ Bästa tiden på året!!

Hejsan!!

Idag har jag varit hos min farmor och gjort pepparkakas hus!! :) NI ska få se förra årets ochh detta årets vilket var finast???

IMon är det 4 Advent!! :O




Älskar bilden!! (tagit själv) Som ni ser har jag ändrar header också!!



1. 2011






2. 2010




Kommer mer fina bilder som jag tagit idag men orkar inte just nu!!