Hej!

Hej!
NU har jag precis fixat bloggen och vet inte riktigt om jag kommer ha det så här för det blir aldrig som jag vill! hah som ni kanske har märkt.  Men iallafall så tänkte jag vara med i en tävling som en bloggerska äger (http://tvakant.blogg.se/) vi  får se hur det går :D


.

Imon har jag sovmorgon! yippie och typ tre lektioner !

HA det bra !


I'm back..

Hej!

förlåt jag vet att jag inte har skrivit på länge men det har varit stressigt med prov läxor och sånt! Så ska försöka skriva mer nu!! Vi får väl se hur det går ....... Har inte mått så bra idag funderar på om jag ska gå på dansen el inte JAg VILL men aa vi får se :D<3 börjar må bättre !

Ha det bra sålänge så skriver jag ett inlägg senare.

håller på att fixa desingn(stav) detta är bara en test jag har nu!

Kort,tråkigt inlägg.........

Hej!
sorry att jag inte har skrivit idag men jag har typ inte gjort någoting så finns inget att skriva men skola imon (HJÄLP MIG) vill inte ....hatar skola ,jag orkar inte mer läxor och prov!:O

Skriver roligare inlägg imon hoppas jag hahah !


ARG

Hej! Igentligen skulle jag och mamma till väla och jag var så jävla glad för det men nu orkar inte hon sååå jag e arg om man säger så...Det blir alltid så när vi ska göra nåt!


 .


men jag ska till stan snart med moa ...... skriver ett inlägg sen !


 .

 Ha der bra !!!<3
har inga bilder !!!!!!!

My heart is on the dance floor.

Hej! Var på dans innan sen åkte jag till bus fabriken för Ellen hade kalas där som jag skrev innan ;D..Nu kollar jag på kläder och smycken på nätet , let´s dance hoppas jessica vinner ! . Jag och mamma kanske ska till väla imon ska shoppa loss då.. känner att jag behöver nytt. Ha det bra alla! det dampar fortfarande så kan inte lägga upp bilder :( fattar inte vf !

today!

Hej! Har varit hemma nu i några timmar och jag har typ bara kollat på film/serie och hämtat ellen på skolan och ätit , varit ute med Daisy så klart! Klockan typ 4 ska Felicia hämta upp mig så ska vi åka till dansen:D och sen hämtar min mamma oss. . Ellen ska ha kalas idag på busfabriken och det är undertiden jag e på dans fast längre så mamma hämtar mig sen följer jag med ditt. . SNART DANS <33 (men jag har gjort ngt med foten så vet inte om jag kan vara med GÖR jätte ont om man säger sååå..................... . Men ha det bra så länge!! Det cepar så jag kan inte lägga upp bild inte för jag har några nya :( <33

sovmorgon till 09.50 + En lektion= :D

Hej! NU ska jag snart ta bussen till skolan och ha en lektion! Nödvändigt lixom........Man bättre en lektion än 3st så :D Men ska dra nu så skriver ett inlägg senare om typ en timme då je e hemma igen ,,,, Ha det bra!

ellens ds....

hej sitter vid ellens ds för att mamma lânar min dator! sâ tänckte göra ett inlägg nu eftersom jag inte gjort det idag....... . en lektion imon YES!!!!!…… Ha det bra:)

Onsdag

Hej!
_____________________________________________________________________________________________
Blev inte stan idag men det blev eurostop med mamma :D Köpte armband och fondation !
Sen så hämtade  jag Ellen och felix på skolan och så cyklade vi till City gross och köpte fika! Och sen har jag gjort lite matte oxxå eftersom vi har prov imon ;( Ska på dans 19.00 men bussen går 18.30 så ska snart iväg, Hoppas jag hinner äta innan e jätte hungrig men det är ju inte så bra att äta innan man tränar men ska ju inte dit riktigt än så! Men iallafall kanske skriver ett inlägg senare.
_____________________________________________________________________________________________

kanske,kanske inte

HEJ! eftersom jag har studiedag imon oxxå så kanske jag ska till stan inte säkert än men ..... Så tänckte vissa lite bilder på vad jag kanske köper haha !





,fondation och ett linne på h&m som inte fanns bild på men jag har sett det istan! :D

HA det bra!

studiedag 1

Hej!

Idag så har jag ju då studiedag :D så jag och Mamma åkte till stan (fick ett par öronhängen)!
Sen åkte vi till maxi och fikade!  Kom nästan precis hem fån ellens dans nu så jag har gjort lite matte nu!

.

Nej men nu ska jag och felix sätta oss och kolla på film så skriver ett inlägg senare !

.

Ha det bra !!!!

Hej!!

Hej!
nu sitter jag i min säng med datorn!!

.

Idag har jag kolllat på top model finalen. NI som kanske inte så det så vann Ann.
.

Sen efter det lockade jag mitt hår sen sätt jag mig och kollade på film!! 
 
Tänckte först att jag skulle lägga ut bilder på kläder och sånt som jag tycker är snyggt men jag orkar inte så gör det imon!

IMORGON är det studiedag och på onsdag:D<33 och sen på torsdag matte prov :(

.

Som sagt det här med photoshop.... Det fukar inte så bra än men det kommer väl göra det så småning om! HOppas jag :D


= Ann

Ha det bra och sov gött!<3

Kort inlägg!

Hej!
Nu har jag precis kollat färdigt på Harry potter och fenixorden :D (visade sig att jag inte hade sett hela den ). Nu ska jag typ kolla på tv!  En fråga bara till halla i 7c NÄR har vi MATTE prov? ??? Men iallafall det  här blev ett väldigt kort inlägg men aja!!


Tjabba tjena !...Hallå:D

Hej !

Idag har jag fixat med photoshop. Kollat massa videos om hur man gör och sånt men det funkar inte att spara :(el så vet jag bara inte :O. Ska typ kolla på film snart :D  Men lägger ut en bild på dagen soutfit!
Orkar inte skriva så mkt mer eftersom vi ska se på film nu !

.

Ha det bra !

Dagens outfit.
<3

Crazy day???

Hej!

Vaknade typ halv 11 idag, Det jag har hunnit är att äta typ. Men vet inte vad jag ska göra idag!
Har egentligen inte så mkt att skriva för att jag har typ precis vaknat men i allafall !
Har en fråga bra det är ju crazy day på vår skola och då ska man klä ut sig och om man inte gör det får man ha vandliga lektioner. Så vad tycker ni jag ska vara ? har lite svårt attt bestämma mig !
.

Min blogg cepar just nu så det går inte ladda upp bild !! :(

.

Gör ett inlägg senare oxxå!<33

.
Ha det bra !