Avslutningskläder!

Klänning eller inte?? hmmm....
 
Några jag kollat på...vi får väl se! Vad tycker ni??

Tankar.

Jag gått på samma skola i fyra år, umgåts med samma personer men har aldrig känt mig hemma eller att jag passar in. Jag hamnade i en klass där alla är olika, jag hamnade med en enda som jag känt sedan innan. Var den ena kompisen sjuk gick man själv i skolan eller försökte peta sig in i en grupp tyst och försiktig, Är det så det ska vara? ska man känna sig ensam eller vara med människor man inte hör ihop med? Jag kunde flyttat med vid den tidpunkten hade jag redan gått där så länge så jag ville inte börja om från start. Min skola är den sämsta som finns, det finns ingen rättvisa,inga regler och om det finns så följs dem inte. Lärare som är rädda för eleverna,och inte vågar säga ifrån. Miljön på skolan är som att gemföra mellan en soptipp eller ett slott. Skolan är som en soptipp medans andra skolar är som slott igemförelse. Rektorerna bryr sig knappats om något, när dem är där vill säga. EN GÅNG I VECKAN. Dem vet nog inte vad en telefon är heller för de vet inte hur man ringer tillbaka till föräldrar som vill prata med dem. Jag har aldrig haft en sån riktigt kompis som verkligen är där för en eller man kan prata med om vad som helst. Jag hamnade helt i fel klass. Även om vi haft våra stunder så är det inget äkta. Det finns många falska människor i denna världen och man märker snabbt vilka man kan lita på och inte. Jag har träffat många falska människor i mitt liv, Men jag är även glad att jag kom med vissa roliga snälla människor som gör skoldagarana lite bättre. Visst är det synd att jag kommer glida isär från vissa nu när jag börjar på gymnasiet men jag hoppas verkligen att det blir bättre där, mer kompisar att umgås med och en bättre klass.
 
 
 

Amazing!


Stay Strong♥

 
Demi loovato är inspirerade.
Har underbar stil och fantastiskt utseende.
Enormt bra sångerska.
 
 

DANCE YOUR TEARS AWAY

 
 
 

Girls just wanna have fun.

När jag vakande imore så kände jag ångest inför skolan, den börjar ju snart. Får alltid ångest innan skolan börjar igen. Men iallfall jag åt frukost och duschade sedan fixade jag hår och smink och kläder. Efter det så åkte jag, papppa, Felix och Ellen in till stan för att hämta Takida biljetter på turistbyrån. Sen gick vi i stan ungefär 15 min haha. sen blev det lunch..vi åkte till Mac-in GOTT. Sedan när jag kom hem så gick jag ut med Daisy, Felix och Ellen var också med och vi gick till den tråkigaste lekplatsen i universum.. Sverige har väl inte råd att renovera den ANTAGLIGEN!!  Efter det så ringde Moa och vi gick ut och fotade sen åkte vi in till stan för att fika på Expresso house! Anna följde också med! Mycket kul!
Köpte ett par öronhängen i stan!! har sett dem länge nu men har väntat med att köpa dem....Kostade bara tio kr nu hahhah AWESOME.
Nu ska jag ge er några ego-bilder sen ska jag kolla på Petty little Liars!! :)
 
För er som inte sett..så har jag klippt och färgat mig! :)

Mina naglar! LOVE

Var hos Miccis make up of Sweden! I onsdags. Gjorde mina naglar!! Happy!!


Tjejkväll!

Tjejkväll med Anna Emma Elin och Wilma! Vi var i min farmor och farfars hus. Käkade pizza och kollade film, spel, musik och massa roligt !!! Måste göras om:)


Pretty little liars Drew Van Acker!

Happy birthday to Drew van acker!! Snyggaste killen ever!!